Jorma malinen twitter

Ammattiliitto Pro on Twitter: “Jorma Malinen: Ict-alan …

20.5.2022 — Pron Jorma Malisen mielestä ict-alan sovittelu on kääntynyt farssin puolelle, kun vastapuolen kommentti lähes kaikkeen on “en tiedä” tai “en …

Ammattiliitto Pro on Twitter: “Pron tuore puheenjohtaja Jorma …

24.5.2014 — Pron tuore puheenjohtaja Jorma Malinen: Laadukkaasta johtamisesta työpaikoilla keskusteltava #työelämä #johtaminen …

Jorma Malinen – Ammattiliitto Pro

Jorma Malinen | Ammattiliitto Pro

Jorma Malinen. Tehtävänimike. puheenjohtaja. Yksikkö. hallitus. Työpaikka. Helsinki. Puhelin. +358 50 576 0389. Email. jorma.malinen@proliitto.fi.

Jorma Malinen tviittasi – taksin huono asiakaspalvelu – Iltalehti

Iltalehti

26.8.2021 — Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen tviittasi keskiviikkona livenä saavansa huonoa … Twitter-sisältöä ei voida näyttää.

Ison ammattiliiton puheenjohtajalle rikossyyte pitkässä …

Ison ammattiliiton puheenjohtajalle rikossyyte pitkässä kiistassa ”työehtoshoppailusta” – Politiikka | HS.fi

3.8.2022 — Pron puheenjohtaja Jorma Malinen sanoo, että ei ole saanut syytettä työriitojen sovittelusta annetun lain rikkomisesta.

Pron puheenjohtaja Jorma Malinen sanoo, että ei ole saanut syytettä työriitojen sovittelusta annetun lain rikkomisesta. Asianomistajana rikosoikeudenkäynnissä on Kaupan liitto.

Jorma Malinen | Tulospalvelu | Aluevaalit 2022 | yle.fi

Twitter. Kopioi linkki. Tulospalvelun etusivulle · SuomeksiPå SvenskaIn English · TietosuojalausekeAnna palautetta. Kartta-aineisto © CGI 2021.

Tarkastele vaalitulosta kunnittain, kunnan äänestysalueittain, hyvinvointialueittain tai koko maan tasolla.

Jorma Malinen kommentoi tapausta: ”Näin on tapahtunut”

Demokraatti.fi

9.8.2022 — Ammattiliitto Pron puheenjohtajalle rikossyytteet – Jorma Malinen kommentoi tapausta: ”Näin on … Jaa tämä artikkeli. Facebook. Twitter …

Pron puheenjohtaja Jorma Malinen: Ict-alan sovittelussa on …

20.5.2022 — Sosiaalinen media. Seuraa ePressiä sosiaalisessa mediassa ja tilaa uutissyöte suoraan palveluun. Facebook · Twitter. Facebook Twitter.

Jorma Malinen – Wikipedia

Jorma Malinen on Ammattiliitto Pron puheenjohtaja. Malinen valittiin tehtävään vuonna 2014. Vuosina 2009‒2012 Malinen oli Pron hallituksen jäsen.

Keywords: jorma malinen twitter